چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

chiness-gogi

گوگی سرخ شده با خمیر فیلو

2.3 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم

سیر له شده – 1 حبه
پیازچه خرد شده – 4 ساقه
سرکه -1 قاشق سوپخوری
قارچ کاملاً ریز شده – 200 گرم
جعفری خرد شده – 2 قاشق سوپخوری
خمیر فیلو-  به میزان لازم
روغن – 3 پیمانه
گوشت چرخ کرده – 300 گرم
مواد لازم برای سس گوگی
رب انار- 2 قاشق سوپخوری
سویا سس – 1 قاشق سوپخوری
آب – 1 قاشق سوپخوری
شکر – نصف پیمانه
پودر تخم گشنیز و زیره سبز – به میزان لازم
نمک و فلفل- به میزان لازم

طرز تهیه گوگی سرخ شده با خمیر فیلو

قارچ را در غذاساز کاملاً ریز خرد میکنیم و با گوشت ، پیازچه ، سیر، سرکه ، تخم گشنیز ، زیره و جعفری مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند بعد کوفته ریزه درست میکنیم (به اندازه میوه زیتون)

ورقه های فیلو را به شکل بیضی برش می زنیم یک برگ را برداشته واطراف آن را سفیده تخم مرغ می مالیم و یک برگ روی آن قرار می دهیم این کار را 4 بار تکرار میکنیم ( یعنی 4 برگ روی هم قرار می دهیم)

gogi1

سپس کوفته ریزه را داخل یک برگ دیگر پیچیده و روی ورقه های فیلو قرار میدهیم و قطر کوچک بیضی را تا کرده و روی هم قرار می دهیم البته کمی سفیده تخم مرغ می زنیم تا بچسبد

gogi3

سپس از قطر بزرگ تا کرده و لبه ها را بوسیله سفیده تخم مرغ به هم چسبانده و در روغن داغ و فراوان سرخ میکنیم.

gogi2

برای سس گوگی : آب ، رب انار ، سویا سس و شکر را با هم مخلوط مکینم تا سس یکدستی بدست بیاید و بعد با گوگی های سرخ شده سرو می نماییم.

نکته : میتوان به جای خمیر فیلو از خمیر نان لواش استفاده نمود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید