چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

celery gratin

گراتن کرفس

2.3 هزار بازدید
80 دقیقه
مواد لازم

کرفس -2 بوته
کره – 50 گرم 
پنیر گرویر – 100 گرم 
آب مرغ – نصف لیوان
نمک و فلفل – به میزان لازم

طرز تهیه گراتن کرفس

قسمت سفید و نرم کرفس را جدا می کنیم و از قطر نصف میکنیم قسمتهای ساقه که سبز و کوچک هستند را نگینی خرد می کنیم. آب را به همراه کمی نمک جوشانده و کرفس ها را داخل آبجوش می ریزیم تا نیم پز شود سپس کرفس ها را در صافی ریخته تا آبشان را از دست بدهند . ظرف نسوزی که (مناسب سرو باشد) انتخاب کرده و کرفس ها نگینی خرد شده را کف ظرف ریخته و ساقه های کرفس که بلند است روی آن می چینیم و آب مرغ را روی آن ریخته در ظرف را میگذاریم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آب مرغ تبخیر شود . کره را آب کرده و روی کرفس ها ریخته و با پنیر رنده شده  روی کرفس را می پوشانیم و در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 45 دقیقه در بالاترین پنجره فر گذاشته تا روی گراتن کرفس طلایی رنگ شود. فر را از قبل گرم میکنیم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید