چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Mashroom Gratn

گراتن قارچ مکزیکی

3.4 هزار بازدید
90 دقیقه
مواد لازم

قارچ (اسلایس شده) – 300 گرم
سیب زمینی (نازک ورقه شده) – 1 کیلو
تخم مرغ – 2 عدد
خامه – 1/2 پیمانه
شیر – 2/3 پیمانه
کره – 1 قاشق سوپخوری
پنیر گودا(رنده شده) – 150 گرم
نمک و فلفل – به میزان لازم
سیر (ساطوری شده) – 1 یا 2 حبه

طرز تهیه گراتن قارچ مکزیکی

ظرف مورد نظر را با کره چرب میکنیم و سیر را ته ظرف پخش مینماییم. نصف سیب زمینی های ورقه شده را ته ظرف چیده و قارچ ها را روی آن می ریزیم و مابقی سیب زمینی ها را روی قارچ ها می چینیم بطوریکه روی قارچ ها را بپوشاند. تخم مرغ را در ظرفی با چنگال هم می زنیم سپس شیر ، خامه ، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و روی سیب زمینی ها می ریزیم ظرف گراتن قارچ را در طبقه وسط به مدت 1 ساعت در فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد قرار میدهیم . بعد پنیر رنده شده را روی گراتن قارچ مکزیکی ریخته و 25 دقیقه ی دیگر در فر قرار میدهیم تا روی آن طلایی شود. (فر را از قبل گرم میکنیم)

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید