چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Gratin-Spinach-with-eggs

گراتن تخم مرغ با اسفناج

3.3 هزار بازدید
90 دقیقه
مواد لازم

تخم مرغ آبپز – 8 عدد
اسفناج – 1/5 کیلو
پنیر پیتزا – 100 گرم
کره – 150 گرم
آرد گندم – 1 قاشق سوپخوری
شیر – 1 لیوان
خامه – 200 گرم
خردل – 1 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل – به میزان لازم

طرز تهیه گراتن تخم مرغ با اسفناج

آرد را در ظرف کوچکی می ریزیم و شیر را کم کم به آن اضافه می نماییم و بهم می زنیم تا گلوله نشود سپس روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مرتب هم می زنیم تا سس جوش آمده و غلیظ شود کمی نمک ، نصف کره (75 گرم) و خردل را داخل سس می ریزیم وقتی کره آب شد از روی حرارت برداشته و خامه را با آن مخلوط مینماییم.

اسفناج را بعد از شستن درشت خرد میکنیم و روی حرارت ملایم با کمی نمک و نصف استکان آب می پزیم بعد از پختن آب نداشته باشد یا با پشت قاشق اسفناج های پخته را فشار می دهیم تا آب آن گرفته شود سپس در نصف کره (75 گرم) تفت می دهیم بهتر است چند حبه سیر داخل اسفناج له کنیم وقتی کره به خورد اسفناج رفت و آب اسفناج کشیده شود. اسفناج را در یک ظرف نسوز ریخته و سطح آن را صاف می کنیم و تخم مرغ های آبپز را نصف میکنیم و روی اسفناج ها می گذاریم کمی نمک و فلفل روی آن پاشیده و سس آماده شده را روی آن ریخته و روی آن پنیر پیتزا رنده شده می ریزیم و در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 45 تا 60 دقیقه پنجره آخر به طرف بالا  قرار میدهیم تا سطح گراتن تخم مرغ با اسفناج کاملاً طلایی شود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید