چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

keraten-bademjan

گراتن بادمجان

3.7 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم
بادمجان ورقه شده - 1 کیلو گرم
پنیر پارامزان - 100 گرم
نان خشک خرد شده - 8 قاشق
سیر - 1حبه
ارگانو - 3 قاشق
روغن زیتون - 4 قاشق
زیتون سیاه خرد شده - 4 قاشق
ریحان تازه خرد شده - 4 قاشق
فلفل و نمک - به میزان لازم

طرز تهیه گراتن بادمجان

طرز تهیه گراتن بادمجان :

یک قاشق ارگانو ( پونه کوهی) و یک قاشق پنیر برای تزیین کنار می گذاریم ورقه های بادمجان را نمک زده و در آبکش می چینیم. 15 دقیقه میگذاریم بماند تا تیزآب خود را پس دهد. یک ظرف بزرگ را آب کرده گرم می کنیم تا جوش بیاید. سپس بادمجان ها را به مدت 15 دقیقه در آن می پزیم. بعد آنها را آبکشی کرده به آرامی فشار می دهیم تا تمام آب آن گرفته شود.

سیر را با کمی نمک در هاون می کوبیم . فلفل و سبزیجات را اضافه کرده کمی بیشتر می کوبیم. روغن را در هاون ریخته و مرتب به هم می زنیم. این مواد را در مخلوط کن می ریزیم. بادمجان های پخته و زیتون ها را با آن مخلوط می کنیم. مخلوط کن باید درجه متوسط داشته باشد( مانند پوره سیب زمینی نباید کاملاً نرم باشد) . فر را 200 درجه سانتیگراد گرم می کنیم.

سینی فر را مختصر چرب کرده ، مخلوط  آماده شده را در آن می ریزیم. ارگانو و پنیری که نگهداشته بودیم روی آن می پاشیم. آن را به مدت 15 دقیقه در فر می پزیم برای اینکه بدانیم گراتن بادمجان آماده شده است با نوک کارد آن را امتحان می کنیم. اگر به خوبی پخته و آماده باشد. کارد کاملاً تمیز بیرون می آید.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید