چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Spanach-Gratn

گراتن اسفناج و قارچ

16 هزار بازدید
70 دقیقه
مواد لازم

اسفناج – 2 کیلو گرم
سس بشامل – 2 لیوان
قارچ تازه – نیم کیلو
پنیر رنده شده گرویر- 75 گرم
خامه – 100 گرم
آبلیمو- 2  قاشق سوپخوری
خردل – 1 قاشق مرباخوری
کره – 100 گرم
نمک و فلفل – به میزان لازم

طرز تهیه گراتن اسفناج و قارچ

اسفناج را با کمی آب روی حرارت ملایم می گذاریم تا بپزد وقتی پخت در آبکش ریخته و با پشت قاشق اسنفاج ها فشار می دهیم تا آب آن کاملاً گرفته شود سپس در 50 گرم کره کمی سرخ میکنیم کافی است کره جذب اسفناج شود و آب آن بکلی تبخیر شود.

قارچ را خرد کرده و با آبلیمو آغشته می کنیم سپس با 50 گرم کره باقیمانده سرخ میکنیم وقتی آب قارچ کشیده شد آنها را با چاقو یا میکسر ریز میکنیم سپس به همراه نمک ، فلفل و خردل به اسفناج اضافه میکنیم.

یک ظرف نسوز کم عمقی را انتخاب میکنیم کمی از سس بشامل را داخل آن ریخته و اسنفاج و قارچ را روی آن میریزیم و با پشت قاشق صاف میکنیم . خامه را با مابقی سس بشامل مخلوط کرده و روی اسنفاج و قارچ می ریزیم بطوریکه کاملاً بپوشاند پنیر رنده شده را روی آن می پاشیم و در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد در طبقه بالا به مدت 45 دقیقه قرار میدهیم تا روی گراتن اسفناج و قارچ کاملاً طلایی رنگ شود .

گراتن را با همان ظرف سرو میکنیم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید