چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Walnut Cake with Meringue

کیک گردویی

3 هزار بازدید
90 دقیقه
مواد لازم

تخم مرغ – 6 عدد
آرد سفید – 7 قاشق سوپخوری (175 گرم)
گردوی چرخ کرده – 10 قاشق سوپخوری (125 گرم)
کره – 175 گرم
بیکینگ پودر -2 قاشق مرباخوری
شکر- 1 پیمانه (200 گرم)
وانیل یا رنده پوست لیموترش – به مقدار کم
سفیده تخم مرغ – 3 عدد
خاکه قند – 2 قاشق سوپخوری
خلال بادام – به میزان لازم

 

طرز تهیه کیک گردویی

طرز عمل مثل کیک کره ای است آرد و گردو را  در آخر کار داخل مایه می ریزیم و مانند کیک کره ای در قالب ریخته و به مدت 50 تا 60 دقیقه با حرارت 175 درجه سانتیگراد قرار میدهیم . بعد از سرد شدن کیک را از قالب در می آوریم.

سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بقدری می زنیم تا از ظرف بیرون نریزد 2 قاشق سوپخوری خاکه قند را به سفیده اضافه میکنیم و روی کیک سرد شده می مالیم و کمی هم خلال بادام روی آن می پاشیم و کیک گردویی را برای نوبت دوم در فر میگذاریم با حرارت 150 سانتیگراد به مدت 20 دقیقه تا نیم ساعت بماند تا خلال بادام و سفیده تخم مرغ کمی برشته و طلایی شود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید