چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

cherry-kerambel

کیک کِرامبِل آلبالو

3.7 هزار بازدید
90 دقیقه
مواد لازم

کره دمای محیط – 180 گرم
شکر – 150 گرم
تخم مرغ – 3 عدد
آرد – 300 گرم
بیکینگ پودر – 2 قاشق چایخوری
شیر – 180 میلی لیتر
رنده پوست لیمو – 1 قاشق سوپخوری
آلبالو هسته جدا – 300 گرم
مواد لازم برای کرم
کره خرد شده و خنک – 60 گرم
آرد – 50 گرم
شکر قهوه ای – 70 گرم
پودرهل – 1 قاشق چایخوری
بادام پرک – 125 گرم

طرز تهیه کیک کِرامبِل آلبالو

برای تهیه مواد رویه کرامبل آلبالو ، کره خنک یخچالی ، آرد، شکر قهوه ای و هل را با انگشتان خوب مخلوط میکنیم به طوریکه مثل خرده نان شود سپس مواد را داخل یخچال قرار میدهیم.

کره دمای محیط و شکر را با همزن بقدری میزنیم که شکر در کره حل شود سپس تخم مرغ ها را دانه دانه به مواد اضافه میکنیم (هر تخم مرغ را اضافه کردیم به مدت 1 دقیقه با همزن می زنیم سپس تخم مرغ بعدی را اضافه میکنیم) آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم و به تناوب آرد و شیر را اضافه میکنیم (یعنی اول کمی آرد و کمی شیر اضافه و تکرار میکنیم ) و در نهایت رنده پوست لیمو را اضافه میکنیم . قالب کمربندی 25 سانتیمتری را انتخاب میکنیم و کف و دیواره آن را کاغذ روغنی انداخته و کمی روغن جامد به آن زده تا کاغذ حرکت نکند مواد کیک کرامبل آلبالو را داخل قالب ریخته و صاف میکنیم و قالب را دو ضربه کوچک به میز زده تا حباب های بین مواد کیک خارج شود (هواگیری شود) آلبالوهای هسته گرفته شده را روی کیک میچینیم به طوریکه قسمتی از آلبالو که هسته از آن بیرون آمده روی مواد کیک قرار بگیرد سپس مواد رویه آماده شده را روی آلبالوها ریخته و بادام پرک را روی آن می پاشیم و کیک کِرامبِل آلبالو را در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد طبقه وسط به مدت 1 ساعت تا یک ساعت و 15 دقیقه قرار میدهیم. بعد از پخت کیک کرامبل آلبالو باید به مدت 10 دقیقه کیک در قالب بماند و بعد از قالب بیرون می آوریم.

نکته: آلبالوها را 24 ساعت قبل هسته گیری نموده و در یک صافی در یخچال قرار داده تا آب اضافه آن جدا شوند.

نکته : اگر بجای رنده پوست لیمو از وانیل استفاده شود میزان وانیل ¼ قاشق چایخوری و زمان اضافه نمودن آن به مایه کیک بعد از آخرین تخم مرغ است.

نکته : میتوان بجای آلبالو از گیلاس یا بلوبری نیز استفاده نمود.

نکته : میتوان بجای بادام از گردو و دارچین استفاده نمود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید