چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

چای سبز

کیک چای سبز

1.5 هزار بازدید
50 دقیقه
مواد لازم

تخم مرغ بزرگ – 2 عدد
آرد – 1 پیمانه
شکر – 2/3 پیمانه
کره – نصف پیمانه
پودر چای سبز- 1 قاشق سوپخوری
بیکینگ پودر- 1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک چای سبز

کره دمای محیط را به قطعات کوچک خرد کرده و با همزن کره را می زنیم تا به صورت کرم در بیاید سپس شکر را اضافه و خوب می زنیم تا شکر در کره حل شود. دانه دانه تخم مرغ ها را به مخلوط شکر و کره اضافه می نماییم (بعد از اینکه اولین تخم مرغ جذب مواد شد تخم مرغ دوم را اضافه میکنیم). آرد ، پیکینگ پودر و پودر چای سبز را با هم مخلوط و دو بار از الک رد کرده و به تدریج به مواد اضافه و با لیسک هم می زنیم . قالب پاوند را چرب نموده و کمی آردپاشی می کنیم و مواد کیک چای سبز را داخل آن ریخته و در فر با حرارت 170 درجه سانتیگراد (340 درجه فارنهایت) به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار می دهیم.

فر را از قبل گرم می کنیم.

نکته :

  • اگر پودر چای سبز در دسترس نبود میتوانید چای سبز را آسیاب کرده و از الک ریز رد نمایید.
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید