چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Orange Cake

کیک پرتقالی- 2

3.3 هزار بازدید
70 دقیقه
مواد لازم

تخم مرغ – 2 عدد
وانیل – 1/4 قاشق چایخوری
شکر – 1 لیوان
ماست شیرین – 1 لیوان
روغن مایع – 1/2 لیوان
آرد – 2 لیوان
بیکینگ پودر – 1 قاشق مرباخوری
خلال پرتقال شیرین شده – 1 لیوان

طرز تهیه کیک پرتقالی- 2

تخم مرغ ، وانیل و شکر را مخلوط و با همزن برقی می زنیم سپس ماست و روغن را به ترتیب اضافه و با همزن به مدت 5 دقیقه ای می زنیم . آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و دوباری از الک رد می نماییم سپس به تدریج به مواد اضافه و مخلوط می کنیم . در آخر خلال پرتقال شیرین شده را افزوده و بعد از مخلوط کردن ، قالب را چرب کرده و آردپاشی می نماییم بعد مواد کیک پرتقالی را در قالب ریخته و در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار میدهیم . (فر را از قبل گرم میکنیم)

با تشکر از خانم بروجردی جهت ارسال عکس و دستور تهیه کیک پرتقالی.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید