چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

cake-havij

کیک هویج

5.9 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم
تخم مرغ - 2 عدد
آرد - 1 لیوان
شکر - 3/4 پیمانه
بیکینگ پودر - 3 ق.چ.
دارچین - 2 ق.چ.
هویج رنده شده - 1 لیوان (ریز)
روغن مایع - نصف لیوان
گردو - 1/3 لیوان

طرز تهیه کیک هویج

طرز تهیه کیک هویج:

ابتدا تخم مرغ ها را با همزن زده تا سفت شوند.سپس باقی مواد اولیه را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم . کف قالب را چرب کرده و مایه کیک هویج را در قالب ریخته و بدون در با حرارت 180 درجه ی سانتی گراد و به مدت 30 تا 40 دقیقه در طبقه ی وسط فر قرار میدهیم.

 

نوش جان !

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • نانا گفته:
    عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بود. ماچ
دیدگاهتان را بنویسید