چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

coffee cake

کیک قهوه

3.2 هزار بازدید
1/5 ساعت
مواد لازم

آرد سفید – 200 گرم (8 قاشق سوپخوری)
کره – 150 گرم
تخم مرغ درشت – 7 عدد
شکر – 200 گرم (8 قاشق سوپخوری)
قهوه – 2 قاشق سوپخوری
بیکینگ پودر – 2 قاشق مرباخوری
شیر – 2 تا 3 قاشق سوپخوری

طرز تهیه کیک قهوه

قهوه و شیر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا یکی دو جوش بزند (این محلول غلیظ است و اگر خشک بود کمی شیر اضافه میکنیم) سپس با کره دمای محیط مخلوط کرده و با همزن برقی هم می زنیم تا کره کاملاً صاف و یکدست شود سپس زرده های تخم مرغ را دانه دانه اضافه و با همزن می زنیم (باید یک زرده کاملاً جذب مواد شود و بعد زرده ی بعدی را اضافه کنیم) بعد از اینکه آخرین زرده جذب مواد شد شکر را اضافه کرده و با همزن بقدری می زنیم تا مایه کاملاً پف کند و صاف و یکنواخت شود.

پره های همزن را شسته و خشک میکنیم و سفیده تخم مرغ را در ظرفی دیگر بقدری می زنیم تا پف کند و از کاسه بیرون نریزد، سپس سفیده را به مایه کره و قهوه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن به یک جهت هم می زنیم ، آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و دو بار از الک رد میکنیم و کم کم به مایه زرده و سفیده اضافه و مخلوط میکنیم.. قالب گردی به قطر دهانه 24 سانتیمتر انتخاب و کف و اطراف آنرا چرب کرده و مایه کیک قهوه را داخل آن میریزیم و روی آن را با لبه چاقو صاف میکنیم و در فر با درجه حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار میدهیم و بعد حرارت فر را به 145 درجه کاهش داده و به مدت 20 دقیقه دیگر در فر بماند تا کیک قهوه مغز پخت شود.

بعد از سرد شدن کیک با پشت چاقو کیک قهوه را از قالب جدا کرده و کمی پودر قند روی آن می پاشیم و یا با سس شکلاتی روی آن را تزیین می نماییم.

کیک قهوه را میتوان در قالب های مستطیل و مربع شکل نیز درست کرد.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید