چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

ganash-cake

کیک قابلمه ای با روکش گاناش

3.1 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم

تخم مرغ – 2 عدد
شکر – 1/2 پیمانه
شیر ولرم – 1/2 پیمانه
روغن مایع – 1/2 پیمانه
وانیل – 1/4 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر – 1 قاشق مرباخوری
آرد – یک و نیم پیمانه
پودر کاکائو – 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای گاناش
خامه – 100 گرم
شکلات تخته – 100 گرم

طرز تهیه کیک قابلمه ای با روکش گاناش

تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن بقدری می زنیم تا حجم تخم مرغ زیاد شود سپس به تدریج شکر را اضافه میکنیم بعد پودر کاکائو ، شیر و روغن را با فاصله اضافه کرده و در تمام مراحل با همزن می زنیم. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط میکنیم و از الک رد کرده و به تدریج به مایه کیک اضافه مینماییم تا مایه یکدستی بدست بیاید. قابلمه تفلون (به قطر 24 سانتیمتر) را چرب و آرد پاشی میکنیم و مواد کیک را داخل آن ریخته و روی شعله کم قرار میدهیم و دم کن میگذاریم مانند زمانی که برنج دم میکنیم بهتر است شعله پخش کن هم زیر قابلمه گذاشته تا کیک به آرامی بپزد.

برای تهیه گاناش:

خامه صبحانه را روی حرارت گذاشته و با همزن دستی می ز نیم تا خامه باز شود سپس شکلات رنده شده را به آن اضافه میکنیم و هم می زنیم تا شکلات حل شود.

بعد از سرد شدن کیک ، کیک را از ارتفاع برش زده و مابین آن را از مواد گاناش تهیه شده قرار میدهیم. و روی کیک قابلمه ای را با گاناش می پوشانیم.

نکته : میتوان از قابلمه های با جنس دیگری استفاده نمود فقط بعد از چرب کردن کاغذ روغنی انداخته شود.

با تشکر از خانم دمیری برای ارسال عکس و دستور کیک قابلمه ای با روکش گاناش

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • سارا گفته:
    راجع به زمان پخت کیک چیزی نگفته بودین
دیدگاهتان را بنویسید