چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

honey cake

کیک عسلی

22 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم
تخم مرغ - 6 عدد
شیر - 1 لیوان
روغن مایع - نصف لیوان
عسل - نصف لیوان
آرد سفید- دو و نیم لیوان
بیکینگ پودر - 1 قاشق غذاخوری
وانیل یا زعفران - نصف قاشق چایخوری
گلاب - 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک عسلی

طرز تهیه کیک عسلی:

زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده و با همزن برقی سفیده را بقدری می زنیم تا از ظرف نریزد ، زرده را نیز با همزن برقی بقدری می زنیم تا کمی سفید شود ، سفیده را به زرده اضافه می کنیم . عسل را که از قبل با شیر مخلوط کرده از کنار ظرف به سفیده و زرده اضافه کرده و با ملایمت و از یک طرف هم می زنیم تا پف کیک کم نشود. روغن اضافه و با ملایمت هم می زنیم آرد را روی مخلوط پاشیده و خیلی کم مخلوط می کنیم . گلاب ، بیکینگ پودر و زعفران یا وانیل را با هم مخلوط کرده و به مواد کیک عسلی اضافه می کنیم و با آرامی مخلوط می کنیم. مواد کیک عسلی را ظرف پیرکسی که از قبل چرب کرده ایم می ریزیم دو سوم ظرف خالی باشد . مواد کیک عسلی را در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد تا زمانیکه کیک عسلی پف کرد و بالا آمد و روی آن سفت شد در فر قرار می دهیم بعد از آن فر را خاموش کرده و شعله بالای فر را روشن کرده تا روی کیک عسلی برشته شود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • شهین گفته:
    استاد لطفا نوار لغزنده رو حرکت بده تا میزان ارد رو ببینی
  • خدیجه گفته:
    اردش کوپس
  • الهه گفته:
    به نظر خوشمزه میاد حتمن درست میکنم
دیدگاهتان را بنویسید