چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

deat-cake

کیک خرما با کاکائو

1.6 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم

خرما بدون هسته و له شده- 1 پیمانه
کره خرد شده – 250 گرم
آب – 430 میلی لیتر
شکر – 1 پیمانه
پودر کاکائو – 1/3 پیمانه
آرد سفید – 250 گرم
بیکینگ پودر – 2 قاشق مرباخوری

طرز تهیه کیک خرما با کاکائو

خرما ، کره ، شکر ، پودر کاکائو و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا کره و شکر حل شود سپس از روی حرارت برمیداریم ، آرد و بیکینگ پودر را به مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا مایه یکدستی بدست آید قالب 20 *30 را چرب کرده کمی آردپاشی میکنیم و مایه کیک خرما با کاکائو را داخل آن ریخته و در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 35 تا 45 دقیقه قرار میدهیم . فر را از قبل گرم میکنیم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید