چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Blackberry-tart-cake

کیک تارت شاه توت

1.4 هزار بازدید
45 دقیقه
مواد لازم

کره – 120 گرم
شکر – 120 گرم
تخم مرغ – 2 عدد
آرد – 100 گرم
بیکینگ پودر – 1/2 قاشق چایخوری
پودر کاکائو – 1 قاشق سوپخوری
شاه توت – به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه کرم وانیلین
شکر – 50 گرم
آرد ذرت – 25 گرم
شیر سرد – 250 میلی لیتر
وانیلین – 1/2 قاشق چایخوری
کره – 25 گرم

طرز تهیه کیک تارت شاه توت

کره و شکر را با همزن برقی بقدری می زنیم تا صاف و یکدست شود. سپس تخم مرغ را دانه دانه به کره و شکر اضافه میکنیم و خوب می زنیم . آرد ، پیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط و الک کرده و به آرامی به مواد اضافه و هم می زنیم، کف قالب 20 * 30 را کاغذ روغنی انداخته و مواد کیک تارت را داخل آن پخش میکنیم و در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار می دهیم. (فر را از قبل گرم می نماییم) .

شکر و آرد ذرت را با هم مخلوط و به تدریج شیر را به آن می افزاییم تا گلوله نشود سپس ظرف را روی حرارت گذاشته به طور مداوم هم می زنیم تا کرم غلیظی بدست بیاید سپس آن را از روی حرارت برداشته و وانیلین و کره را به آن اضافه و مخلوط می نماییم . کرم وانیلین بعد از سرد شدن آماده مصرف است.

کیک آماده و خنک شده را با کاتر گرد (تقریباً با قطر 6 سانتیمتر) قالب زده و از کرم وانیلین روی لایه های کیک می مالیم و روی هم میگذاریم و روی آن شاه توت میچینیم . (مانند تصویر)

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید