چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

کیک بستنی

کیک بستنی

1.4 هزار بازدید
4 ساعت
مواد لازم

شیر کاملاٌ سرد – 1 پیمانه
شکر – 3/4 پیمانه
خامه کاملاٌ سرد – 2 پیمانه
عصاره وانیل – 1 قاشق چایخوری
کیک پودر شده – 2/3 پیمانه

طرز تهیه کیک بستنی

کاسه ای که می خواهیم در آن بستنی درست کنیم را در فریزر قرار میدهیم تا کاملاٌ سرد شود. در یک کاسه متوسط شیر سرد و شکر می ریزیم و تا حل شدن شکر آن را هم می زنیم . خامه و عصاره وانیل را اضافه و خوب مخلوط میکنیم سپس کیک پودر شده (میکس شده) را اضافه و هم می زنیم تا مایه یکدستی بدست بیاید و گلوله گلوله نشود. مایه را داخل کاسه ای که در فریزر گذاشته ایم می ریزیم و در فریزر به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار می دهیم بعد از این زمان کیک بستنی را خارج کرده و آن را هم می زنیم و مجدداً در فریزر قرار می دهیم این کار را چند باری با انجام می دهیم تا کیک بستنی آماده شود.

نکته:

  • شیر و خامه باید کاملاٌ سرد باشد.
  • در تهیه این کیک بستنی از هر نوع کیک آماده یا کیکی خود درست نموده اید می توان استفاده نمود.
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید