چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Cake-without-egg

کیک بدون تخم مرغ

5.2 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم

آرد – 3 پیمانه
شیر – 2 پیمانه
شکر – 1/5 پیمانه
کره آب شده – 3/4 پیمانه
وانیل – 1/4 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر – 2 قاشق مرباخوری
اسانس – 1/2 قاشق چایخوری
رنگ خوراکی – 2 قطره

طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ

شیر را روی حرارت گذاشته تا بجوشد سپس از روی حرارت برداشته و صبر میکنیم تا کمی سرد شود. کره آب شده و شکر را با همزن بقدری می زنیم تا شکر در کره حل شود و بعد شیر را به آن اضافه میکنیم.

آرد ، بیکینگ پودر و وانیل را با هم مخلوط کرده و سه بار از الک رد میکنیم و به تدریج به مایه آماده شده اضافه و با همزن می زنیم در آخر اسانس مورد نظر را به مایه کیک بدون تخم مرغ اضافه می نماییم. قالب را چرب و آرد پاشی نموده و مایه کیک را داخل آن می ریزیم و روی آن چند قطره رنگ خوراکی ریخته و با نوک چاقو حرکات دورانی روی کیک می دهیم تا روی کیک اشکال راه راهی ایجاد شود. قالب کیک را داخل فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 40 تا 45 دقیقه قرار میدهیم. بعد از این زمان چنگال را داخل کیک فرو کرده و بیرون می آوریم اگر مواد کیک به چنگال چسبید کمی زمان می دهیم تا کیک بپزد.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید