پلوفرنگی
پیاز را ریز خرد کرده و با کمی روغن سرخ...
برنج – 4 پیمانه
گوشت چرخ کرده – 300 گرم
پیاز – 1 عدد
جعفری – 1 پیمانه
رب گوجه فرنگی – 1 قاشق غذاخوری
نمک ، زردچوبه و زعفران – به میزان لازم
طرز تهیه کبه برنج (غذای عربی):
برنج را بعد از دو ساعت خیس کردن با آب زیاد و کمی نمک و زردچوبه می گذاریم بپزد به طوری شفته و نرم شود برنج را آبدار دم می گذاریم تا یک کته نرم بدست بیاید. بعد از دم کشیدن برنج را در ظرفی ریخته و با کوشکوب می کوبیم تا نرم شود و بعد از کمی خنک شدن برنج با دست به مدت نیم ساعت ورز داده تا خمیر برنج بدست بیاید.
برای مواد داخل کبه برنج ابتدا پیاز نگینی خرد شده را در روغن سرخ کرده و گوشت را به پیاز اضافه تفت می دهیم .جعفری ، نمک و زردچوبه و زعفران را اضافه کرده و مخلوط می کنیم سپس رب گوجه فرنگی را نیز اضافه و خوب مواد داخل کبه برنج را مخلوط می کنیم.
از خمیر برنج به اندازه یک نارنگی برداشته و کف دست پهن می کنیم و یک قاشق از مایه گوشت داخل آن گذاشته و خمیر برنج را جمع می کنیم تا مثل کوفته در بسته شود. کبه برنج را در روغن داغ سرخ می کنیم . (حتما دستها را با روغن چرب نموده تا خمیربرنج به دست نچسبد)