چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

wallnut-koko

کوکو گردو

2.6 هزار بازدید
20 دقیقه
مواد لازم

آرد برنج – 4 تا 5 قاشق سوپخوری
پودر گردو – 7 تا 8 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده- 1 قاشق غذاخوری
دارچین – 1 قاشق چایخوری
پودر گل محمدی – 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ – 2 عدد
وانیل – 1/4 قاشق چایخوری
شکر – 1 فنجان
آب – 1/2 فنجان
روغن – به میزان لازم

طرز تهیه کوکو گردو

شکر ، آب و زعفران را با هم مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا شکر کاملاً آب شود.

آرد برنج، گردوی چرخ شده ، پودر گل محمدی ، وانیل ، دارچین و تخم مرغ ها را با هم مخلوط کرده و در تابه ای که روغن ریخته ایم می ریزیم و حرارت را کم میکنیم تا تخم مرغ ها سفت شود (نباید سرخ شود) در این مرحله شربت را کم کم به کوکو گردو اضافه تا به خورد مواد برود و دوباره درِ ظرف را میگذاریم تا شربت تبخیر شود. کوکو گردو آماده سرو است.

کوکو گردو برای سرو در صبحانه مناسب است.

با تشکر از شیوا خانم برای ارسال عکس و دستور کوکو گردو

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید