چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

peas-koko

کوکو نخودفرنگی

5 هزار بازدید
30 دقیقه
مواد لازم

نخود فرنگی پخته – 400 گرم
آرد – 3 تا 4 قاشق غذاخوری
تخم مرغ – 4 تا 5 عدد
نمک ، فلفل و زردچوبه – به میزان لازم
روغن – به میزان لازم

طرز تهیه کوکو نخودفرنگی

نخود فرنگی های پخته را با آرد ، نمک ، فلفل و زردچوبه مخلوط میکنیم بطوریکه سطح نخودفرنگی ها آغشته به آرد شود بعد تخم مرغ ها را اضافه کرده و مایه کوکو نخودفرنگی را در روغن سرخ میکنیم.

نکته : بعد از پخت نخودفرنگی، آن را در صافی ریخته تا آب اضافی آن جدا شود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • داداشی گفته:
    جالب بود
دیدگاهتان را بنویسید