چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

کوکو ماهی تن

1.4 هزار بازدید
30 دقیقه
مواد لازم

تخم مرغ – 2 عدد
آب لیمو تازه – 2 قاشق چایخوری
پنیر پارمزان – 3 قاشق چایخوری
پودر سوخاری – 10 قاشق غذاخوری
ماهی تن کنسروی له شده – 150 گرم
پیاز نگینی خرد شده – 2 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه – 1 پنس
روغن سرخ کردنی- 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کوکو ماهی تن

 

تخم مرغ ها را در یک کاسه بزرگ می شکنیم و آب لیمو تازه را به آن اضافه و با همزن دستی مخلوط می کنیم سپس پنیر پارمزان و پودر سوخاری را به تخم مرغ اضافه و خوب هم می زنیم تا با هم مخلوط شود ماهی تن له شده ، پیاز نگینی خرد شده و فلفل سیاه را به مواد کوکو افزوده و ورز داده تا مواد یکدستی بدست بیاید . از مواد کوکو به اندازه یک نارنگی برداشته و کمی در دست ورز می دهیم و به شکل دایره ای کلفت درست می کنیم . روغن را روی حرارت ملایم قرار داده تا کاملا داغ شود و دو طرف کوکو ماهی تن را در روغن سرخ می نماییم. نوش جان.

نکته :

  • کنسرو ماهی تن را در یک صافی خالی کنید تا آب و روغن آن جدا شود.
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید