چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

koko-morgh

کوکوی مرغ (مایکروویو)

4.4 هزار بازدید
40 دقیقه
مواد لازم

سینه مرغ – 700 گرم
تخم مرغ – 3 عدد
پیاز – 1 عدد
زعفران ساییده – نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل – به مقدار لازم

طرز تهیه کوکوی مرغ (مایکروویو)

مرغ را خرد می کنیم و با چاقو قسمتهای مختلف آن را سوراخ می کنیم و آغشته به کمی روغن و نمک و فلفل می کنیم، ظرف را با درپوش به مدت 20-17 دقیقه قدرت 80% (720 وات )در دستگاه می گذاریم . در این فاصله یکبار مرغ را پشت و رو می کنیم. سپس استخوانهای مرغ را می گیریم و مرغ را کاملاً له می کنیم. زعفران را در کمی آبجوش حل می کنیم تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و خوب مخلوط می کنیم. کمی نمک و فلفل داخل تخم مرغ می ریزیم بعد آب مرغ و زعفران حل شده و پیاز خام رنده شده و مرغ کوبیده را داخل تخم مرغ می ریزیم . مواد را در ظرف مسطحی می ریزیم ظرف را با درپوش به مدت 8-6 دقیقه با قدرت 100% (900 وات) در مایکروویو می گذاریم کوکو مرغ  آماده است . اگر بخواهید سطح روی کوکوی مرغ  برشته شود روی آن را روغن اندود می کنیم و ظرف را روی سه پایه قرار می دهیم و دستگاه را به مدت 8-6 دقیقه با گریل روشن می کنیم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید