چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

کوفته کباب ترکی

کوفته کباب ترکی

444 بازدید
30 دقیقه
مواد لازم

بوقلمون (خام) – ۰.۵ کیلوگرم
پیاز (کوچک، خرد شده) – ۱ عدد
سیر (خرد شده) – ۲ حبه
جعفری (خرد شده) – ۱۵ گرم
پودر سوخاری – ۲ قاشق‌غذا خوری
فلفل شیرین – ۱/۴ قاشق چای خوری
گشنیز – ۱/۴ قاشق چای خوری
فلفل پاپریکا – ۱/۴ قاشق چای خوری
پودر چیلی – ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک و فلفل – به میزان لازم

طرز تهیه کوفته کباب ترکی

بوقلمون، پیاز، حبه‌های سیر خرد شده، پودر سوخاری و تمامی ادویه‌ها را با هم مخلوط کنید به نحوی که به صورت یکنواخت گردد. سپس مواد خود را به ۱۲ قسمت تقسیم کرده و آنها را رول کنید. مواد آماده شده را به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید. حال کوفته کباب ترکی‌تان را به سیخ بکشید و روی منقل به مدت ۱۵ دقیقه به صورت غیر مستقیم حرارت دهید و سپس جهت بهبود ظاهر و طعم غذا به مدت ۳ الی ۵ دقیقه کوفته کباب ترکی خود را کبابی کنید.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید