چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

mushroom dumplings

کوفته قارچ(بدون گوشت)

5.8 هزار بازدید
45 دقیقه
مواد لازم

قارچ – نیم کیلو
برنج – یک لیوان سرخالی
تره و جعفری خرد شده- نصف لیوان
آرد سوخاری – 3 قاشق غذاخوری
نعناء خشک – یک قاشق مرباخوری
تخم مرغ – 3 عدد
روغن ، نمک و فلفل – به میزان لازم

طرز تهیه کوفته قارچ(بدون گوشت)

برنج را به صورت کته می گذاریم بپزد وقتی آب آن خشک شد از روی حرارت بر می داریم (برنج نباید دم بکشد) . قارچ ریز خرد شده را با کمی آب ، آبپز می کنیم (آب آن باید بجوشد تا تمام شود). برنج و قارچ پخته شده را با هم مخلوط می کنیم و سبزیهای خرد شده ، نعناء خشک ، نمک ، فلفل و تخم مرغ را با هم مخلوط و ورز می دهیم تا خمیر یکنواختی بدست آید . از خمیر کوفته قارچ به اندازه یک گردو گلوله کرده و در آرد سوخاری می غلطانیم و کوفته قارچ بدون گوشت را در روغن سرخ می نماییم. کوفته قارچ آماده سرو می باشد . نوش جان.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • فاطمه گفته:
    خیلی عالی و خوب بود ممنون
دیدگاهتان را بنویسید