چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

kofte

کوفته سیب زمینی و پنیر

7.7 هزار بازدید
40 دقیقه
مواد لازم

سیب زمینی – 500 گرم
پیاز خرد شده – 1 عدد
تخم مرغ – 2 عدد
پنیر سخت رنده شده- 100 گرم
نمک و فلفل – به مقدار لازم
آرد سوخاری – به مقدار لازم
کره – 50 گرم
جعفری خرد شده – نصف فنجان

طرز تهیه کوفته سیب زمینی و پنیر

سیب زمینی پخته را رنده یا با گوشتکوب له می کنیم و پیاز خرد شده ، جعفری و پنیر را با سیب زمینی مخلوط کرده و یک عدد تخم مرغ را در آن شکسته و خوب هم می زنیم ، نمک و فلفل را به آن اضافه و ورز می دهیم تا خمیر یکدستی بدست آید. یک تخم مرغ دیگر را در ظرفی خوب زده و کنار می گذاریم. مقداری از خمیر کوفته سیب زمینی و پنیر را بصورت گلوله  درآورده و بعد از داخل کردن آن در مایع تخم مرغ و غلطاندن در آرد سوخاری ، کوفته ها را در کره سرخ می کنیم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • الهه گفته:
    منظورتون از پنیرسخت چیه.باید در کره هنگام سرخ شدن غوطه ورباشه
  • مهدی زمانی گفته:
    عالی بود امشب کسی خونمون نبود مونده بودم چی بخورم مرسی دست درد نکنه
پاسخی بگذارید