استیک (مایکروویو)
طرز تهیه استیک: قطعات گوشت را نازک می...
آرد ذرت زرد – 1 پیمانه
آرد معمولی – 1 پیمانه
شکر – 1/4 پیمانه
بیکینگ پودر – 1 قاشق غذاخوری
شیر – نصف لیوان
روغن گیاهی (کنجد)- 1 قاشق غذاخوری
عسل – 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ – 1 عدد
نمک – 1/4 قاشق چایخوری
سوسیس – 10 عدد
سیخ چوبی – 10 عدد
در یک ظرف بزرگی آرد ذرت ، آرد ، شکر ، بیکینگ پودر و نمک را ریخته و با هم مخلوط میکنیم . در یک ظرف دیگر تخم مرغ را شکسته و با یک چنگال می زنیم سپس شیر ، روغن و عسل را اضافه و خوب هم می زنیم تا مایه یکنواختی بدست بیاید بعد مایه تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه و هم می زنیم تا به صورت یک خمیر یکدستی درست شود هر یک عدد سوسیس را در یک سیخ چوبی می زنیم و داخل خمیر می چرخانیم تا همه سطح آن خمیری شود سپس در روغن داغ فراوان سرخ میکنیم حدود 2 تا 3 دقیقه زمان برای سرخ کردن آن کافی است (روغن باید داغ باشد) وقتی روی کورن داگ طلایی تیره شد ، کورن داگ ها آماده سرو است.
نکته:
دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.