چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

raisin cookie

کلوچه کشمشی

6.3 هزار بازدید
25 دقیقه
مواد لازم
آرد - 2 پیمانه
بکینگ پودر - 2 قاشق چایخوری
کره خرد شده- 30 گرم
پودر شکر - 1/3 پیمانه
کشمش - 1/4 پیمانه
تخم مرغ زده شده- 1 عدد
شیر -3/4 پیمانه

طرز تهیه کلوچه کشمشی

طرز تهیه کلوچه کشمشی:

آرد و بکینگ پودر را دو بار از الک رد کرده و کره نرم شده در دمای اتاق را اضافه می نماییم و با نوک انگشت مالش می دهیم . پودر شکر و کشمش را به آن اضافه و مخلوط می کنیم. حفره ای در وسط مخلوط ایجاد نموده و تخم مرغ و شیر را درون آن می ریزیم. و به کمک کاردک یا یک چاقوی تیغه پهن مواد را هم زده تا خمیر نرم و یکنواختی بدست آید (اگر خمیر سفت بود کمی شیر اضافه می کنیم) روی تخته کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن ورز داده و سپس آن را باز کرده و با سر لیوان قالب زده و آنها را در سینی چرب شده چیده و شیر را بوسیله قلمو روی کلوچه ها می مالیم و در داخل فر که با حرارت 190 درجه سانتیگراد گرم کرده ایم به مدت 10 دقیقه گذاشته تا کلوچه کشمشی طلایی رنگ شود .

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • مهسا گفته:
    سلام من درست کردم ولی خمیرش خیلی چسبناک شده بود
پاسخی بگذارید