چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Ginger-Cookies

کلوچه زنجبیلی تبریز

5.7 هزار بازدید
50 دقیقه + 2 ساعت
مواد لازم

آرد – 3 لیوان
روغن – نصف لیوان
ماست – نصف لیوان
پودر زنجبیل – 1 قاشق غذاخوری
مایه خمیر – 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ  – 2 عدد
سفیده تخم مرغ – 1 عدد
مواد لازم برای رویه کلوچه
زرده تخم مرغ – 1 عدد
زعفران دم کرده – نصف استکان
کنجد یا سیاهدانه – به میزان لازم

طرز تهیه کلوچه زنجبیلی تبریز

آرد ، زنجبیل و مایه خمیر را با هم مخلوط میکنیم سپس روغن ، ماست و تخم مرغ را به مواد اضافه کرده و خوب ورز می دهیم تا خمیر نرم و یکدستی بدست بیاید روی خمیر را می پوشانیم و به مدت 1/5 ساعت استراحت می دهیم. بعد از استراحت ، حجم خمیر دو برابر میشود از خمیر چونه هایی درست کرده و داخل سینی فر (سیتی را از قبل چرب میکنیم) با فاصله قرار میدهیم و به مدت 15 دقیقه استراحت می دهیم. بعد از استراحت ، چونه ها را با دست کمی پهن نموده و روی آن از مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران می مالیم و روی کلوچه زنحبیلی کنجد یا سیاهدانه می پاشیم و در داخل فر با حرارت 170 درجه سانتیگراد و به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار میدهیم.

نکته: فر را از قبل گرم نموده و داخل فر یک ظرف آب قرار میدهیم (در طول پخت کلوچه ها ظرف آب در فر باشد) . در صورت استفاده از فر برقی بدون ظرف آب و درجه حرارت 160 درجه سانتیگراد است.

با تشکر از خانم بروجردی برای ارسال عکس و دستور تهیه کلوچه زنجبیلی تبریز

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید