چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Raisien Rice with chicken

کشمش پلو با مرغ

6.2 هزار بازدید
90 دقیقه
مواد لازم

برنج – 3 پیمانه
مرغ – 500 گرم
کشمش پلویی – 1 پیمانه
زعفران دم کرده – نصف استکان
کرفس (بدلخواه) – 2 ساقه
رب نارنج – 2 قاشق سوپخوری
پیاز داغ – 2 قاشق سوپخوری
روغن – به میزان لازم
نمک ، فلفل و ادویه – به میزان لازم

طرز تهیه کشمش پلو با مرغ

ساقه کرفس را خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم ، مرغ را با نمک ، فلفل و ادویه مزه دار میکنیم و بعد از نیم ساعت در روغن با حرارت ملایم سرخ می نماییم. در اواخر سرخ نمودن رب نارنج را با نصف پیمانه آب مخلوط کرده و به همراه پیاز داغ و کرفس سرخ شده روی مرغ های سرخ شده می ریزیم و درِ ظرف را گذاشته تا مرغ به آرامی بپزد. برنج را آبکش کرده و دم میگذاریم . کشمش را در روغن سرخ کرده و زعفران را به آن اضافه می نماییم. بعد از دم کشیدن برنج کمی ، از برنج را با کشمش و زعفران مخلوط مینماییم . برنج دم کشیده را در دیس کشیده و از مخلوط مرغ لابه لای برنج می ریزیم و روی آن را با مخلوط کشمش تزیین می کنیم .

 

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید