چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

کرپ مرغ و سبزیجات

کرپ مرغ و سبزیجات

3.3 هزار بازدید
30 دقیقه
مواد لازم

شیر – نیم لیتر
آرد – 350 گرم
اسفناج پخته – 250 گرم
سینه مرغ پخته – 2 عدد
تره فرنگی – یک شاخه
تخم مرغ – 5 عدد
روغن زیتون – نصف فنجان
پیاز – یک عدد
نمک و فلفل – به مقدار لازم
نعنا و ریحان خرد شده – یک فنجان
سیر له شده – 2 حبه
کره – 50 گرم

طرز تهیه کرپ مرغ و سبزیجات

شیر، تخم مرغ و کره ذوب شده را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی میزنیم . تره فرنگی و پیاز را با هم تفت داده و اسفناج پخته ، سیر و سینه مرغ پخته ریش ریش شده را به آن می افزاییم و چند دقیقه تفت میدهیم . حالا کف ظرف ماهی تابه را با قلم مو یا برس چرب کرده و روی حرارت ملایم داغ میکنیم . دو سوم (2/3) ملاقه از مایه شیر ، آرد و تخم مرغ را داخل ماهیتابه ریخته و آنرا میچرخانیم تا تمام کف آن را بگیرد و بعد روی حرارت میگذاریم . کمی صبر میکنیم تا لبه آن کمی بلند شود سپس خمیر را برگردانده تا طرف دیگرش هم طلایی شود . حالا خمیر را برداشته ، داخل آن را مایه مرغ و سبزیجات میریزیم و لوله میکنیم و همراه با سس ماست چکیده ، سیر ، نعنا و ریحان خرد شده سرو میکنیم .

كرپ مرغ و سبزيجات آماده است! نوش جان

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید