چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Mashroom Pan Cake

کرپ قارچ

2.5 هزار بازدید
15 دقیقه
مواد لازم

قارچ – 250 گرم
هویج – 1 عدد
پیاز – 1 عدد
گل کلم متوسط – یک چهارم یک عدد
نخود فرنگی پخته – 4 قاشق سوپخوری
جعفری خرد شده – 1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه – به میزان لازم
کرپ های آماده شده – 8 عدد
روغن – به میزان لازم

طرز تهیه کرپ قارچ

گل کلم را با دست جدا کرده تا به صورت گل های کوچک تبدیل شود. گل کلم ها را در داخل آبجوش ریخته و به مدت دو دقیقه می جوشانیم سپس آبکش میکنیم.

پیاز را نگینی خرد میکنیم و بهمراه هویج حلقه شده ، قارچ ورقه ای خرد شده ، نخودفرنگی در روغن به مدت 5 دقیقه تفت می دهیم بعد گل کلم ، جعفری ، نمک و فلفل را اضافه و از روی حرارت برمیداریم.

مواد میانی را روی کرپ های آماده شده قرار داده و لوله میکنیم ، کرپ قارچ  آماده سرو می باشد.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید