چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

fish cutlete

کتلت ماهی با شیر

4.1 هزار بازدید
40 دقیقه
مواد لازم

گوشت ماهی – 1 کیلو
مغز نان ساندویچی – دو عدد
شیر – نصف لیوان
تخم مرغ – 2 عدد
پودر نان خشک- 1 پیمانه
پیاز رنده شده – 1 عدد
نمک ، فلفل و ادویه – به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن – به مقدار لازم

طرز تهیه کتلت ماهی با شیر

مغز نان ساندویچی را در شیر خیس می نماییم تا کاملاً نرم شود . گوشت ماهی را چرخ کرده و با مغز نان مخلوط میکنیم سپس شیر ، تخم مرغ ، پیاز رنده شده ، نمک ، فلفل و ادویه را اضافه و به خوبی مخلوط می کنیم، اگر مایه کتلت ماهی شل بود مقداری پودر نان اضافه کرده تا کمی سفت شود. از مایه به اندازه گردو برداشته و به آنها شکل می دهیم و در پودر نان خشک زده و در روغن داغ دو طرف کتلت ماهی را سرخ می نماییم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید