چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Eggplant-cutlet

کتلت بادمجان

7.5 هزار بازدید
50 دقیقه
مواد لازم

بادمجان – 2 عدد
سیب زمینی آبپز- 3 عدد
پیاز – 1 عدد
تخم مرغ – 1 عدد
جعفری خرد شده – 1 قاشق غذاخوری
پنیرپیتزا – 30 گرم
نمک ، آرد سوخاری و روغن – به میزان لازم

طرز تهیه کتلت بادمجان

بادمجان ها را کبابی کرده و پوست آن را جدا میکنیم و آنها را ساطوری می نماییم. سیب زمینی آبپز و پیاز را رنده و با جعفری ، تخم مرغ ، نمک ، پنیر پیتزا و بادمجان ساطوری شده مخلوط میکنیم . آرد سوخاری را به حدی به مواد کتلت بادمجان اضافه میکنیم تا سفت شود و به دست نچسبد، از مواد آماده شده به اندازه گردو برداشته و در دست پهن میکنیم و در روغن دو طرف کتلت بادمجان را سرخ میکنیم.

بهتر است کتلت بادمجان را به صورت درسته در تابه دو طرفه درست نماییم در این صورت روغن کمتری جذب کتلت میشود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید