چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

fish-kebab

کباب کوبیده ماهی سکن

5.6 هزار بازدید
2 ساعت
مواد لازم

فیله ی ماهی سکن – 800 گرم
پیاز – 3 عدد
سیر – 3 حبه
تخم مرغ – 1 عدد
نمک ، فلفل سیاه و ادویه جات – به میزان لازم
نان خشک پودر شده – 1 استکان

طرز تهیه کباب کوبیده ماهی سکن

فیله ماهی سکن را پوست گرفته و چرخ میکنیم ، پیاز و سیر را رنده میکنیم و با دست فشار میدهیم تا آب آنها گرفته شود به پیاز و سیر نمک زده و سپس به ماهی اضافه میکنیم . تخم مرغ را با چنگال میزنیم و به همراه نمک و ادویه جات به مایه کباب اضافه و ورز داده تا کاملاً مخلوط شود سپس نان خشک پودر شده را اضافه و مجدداً ورز میدهیم تا با هم مخلوط شود. به اندازه 75 گرم از مایه کباب کوبیده برداشته و به سیخ میکشیم . سیخ های آماده شده را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار داده و سپس روی آتش کباب می نماییم.( مانند طبخ کباب کوبیده گوشت)

 

 

 

 

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید