یاکی سوبا (نودل سرخ شده)
نودل ها را با آب شسته و در...
گوشت فیله گوساله – 250 گرم
پیاز – 3 عدد
روغن مایع – نصف پیمانه
نمک و فلفل – به میزان لازم
فیله گوساله را خیلی نازک (به قطر چوب کبریت) برش می زنیم . ۲ عدد از پیاز را رنده ریز کرده و چند دقیقه زمان می دهیم تا آب پیاز جدا شود سپس پیاز رنده شده را خوب فشار داده تا کاملاً آب پیاز جدا شود بعد به همراه روغن مایع و فلفل به گوشت اضافه و مخلوط می کنیم . مخلوط کباب ترکی (دنر کباب) را در یخچال به مدت ۲ ساعت استراحت می دهیم . پیاز سوم را خلالی باریک برش زده و در روغن تفت می دهیم تا شفاف و سبک شود پیاز تفت داده شده را از تابه خارج می نماییم . گوشت ها را نمک زده و با حرارت بالا به مدت ۳ دقیقه تفت می دهیم . سپس گوشت و پیاز و سایر مخلفات را داخل نان باگت یا لواش گذاشته و سرو می نماییم.
نکته:
دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.