چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Sour-kebab

کباب ترش

7.1 هزار بازدید
30 دقیقه + 4 ساعت
مواد لازم

گوشت گوسفند – 500 گرم
گردو – 100 گرم
رب انار – 3 قاشق سوپخوری
پیاز – 1 عدد
سیر – 3 حبه
روغن زیتون – 1/2 پیمانه
سبزی – 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل – به میزان لازم

طرز تهیه کباب ترش

سبزیها را ریز خرد کرده و گردو را چرخ میکنیم، پیاز را رنده کرده و آب آن را میگیریم ، سیر را رنده میکنیم ،سپس پیاز ، گردو ، سیر ، روغن ، رب انار و فلفل را به سبزی اضافه و مخلوط مینماییم. گوشت را به قطعات چهار سانتیمتری خرد کرده و به مواد سبزی اضافه و خوب به هم می زنیم تا گوشت با مواد آغشته شود. درِ ظرف را گذاشته و به مدت 4 ساعت گوشت را در یخچال قرار میدهیم . سپس گوشت کباب ترش را به سیخ کشیده و به آن نمک می زنیم و روی زغال کباب می کنیم . نوش جان.

سبزی مورد نیاز برای تهیه کباب ترش شامل جعفری ، گشنیز ، مرزه ، ترخون و چوچاق می باشد.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • آرمان گفته:
    اسم اون سبزی ای که شما گفتین "چوچاق" در اصل "شیشاق" است، که از "شش شاخ" گرفته شده و در مناطق کوهستانی شمال می روید. اصلی ترین بخش کباب ترش هم همین سبزی است.
  • هانيه گفته:
    سلام منظور شما از سبزي چه نوع سبزي است؟
پاسخی بگذارید