چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

bakhtiyari kebab

کباب بختیاری

4.4 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم

گوشت مغز راسته گوسفندی یا فیله گوساله – 130 گرم
سینه مرغ (پاک شده) – 130 گرم
پیاز – 200 گرم
فلفل دلمه سبز – 1 عدد متوسط
فلفل قرمز – نصف قاشق مرباخوری
نمک – 1 قاشق مرباخوری
زعفران دم کرده – به مقدار لازم
روغن زیتون بدون بو- 1 قاشق سوپخوری
ماست بدون چربی – 1 قاشق سوپخوری
کره ذوب شده- به مقدار لازم

طرز تهیه کباب بختیاری

فلفل دلمه و پیاز را خلال خرد میکنیم و با نمک ، پودر فلفل قرمز ، روغن زیتون و ماست مخلوط می نماییم . سینه های مرغ را قبضه کرده و در سس ریخته و به مدت 4 تا 5 ساعت استراحت کند . بعد از این زمان گوشت راسته را از وسط قبضه کرده و گوشت را روی تخته گوشت گذاشته و با پشت چاقو ضربه می زنیم تا حالت رشته ای پیدا کند ، سپس گوشت مرغ را نیز با پشت چاقو ضربه زده تا با گوشت قرمز یکدست شود و کنار هم قرار میدهیم و به اندازه 4 انگشت برش می زنیم و بعدی را کوچکتر برش می زنیم تا کباب بختیاری در سیخ به شکل کله قند شود. سپس در آب پیاز زده و بعد از 1 دقیقه روی حرارت کباب می کنیم . بعد از پخت کره را آب کرده و بهمراه زعفران با برس روی کباب بختیاری کشیده و سرو می نماییم.

این میزان مواد اولیه برای تهیه یک پرس کباب بختیاری استفاده میشود.

قبضه کردن گوشت یا مرغ : برش طولی گوشت به طوریکه در انتها از هم جدا نشود.

ghabzeh

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید