چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

کال کباب

1.7 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم
بادمجان درشت – 4 عدد
آب انار ترش – نصف فنجان
نعناء ، خلواش و شوشاق ریز شده – 1 قاشق غذاخوری
سیر- 8 تا 10 حبه
مغز گردوی چرخ شده – 75 گرم
نمک و فلفل – به میزان لازم

طرز تهیه کال کباب

طرز تهیه کال کباب:

بادمجان ها را از وسط چاقو می زنیم و در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا کبابی شود (در طول زمان کبابی شدن باید بادمجان ها را چرخاند) بعد از کباب شدن بادمجان ، آنها را در آب سرد میگذاریم تا پوستشان به راحتی کنده شود. سپس با گوشتکوب بادمجان ها را له میکنیم .

سبزیها را خرد میکنیم و بهمراه سیر له شده ، نمک ، فلفل ، آب انار و گردو به بادمجان ها اضافه و مخلوط میکنیم. کال کباب آماده سرو میباشد.

کال کباب را میتوان بهمراه غذای باقلاقاتق یا کته و ماهی شور سرو نمود.

برای کبابی کردن بادمجان ها میتوان از آتش زغال استفاده نمود.

نکته : سبزی معطر خلواش (خنش) و شوشاق مخصوص شمال ایران است و در صورت عدم دسترسی میتوان فقط از نعناء استفاده نمود.

نکته: بجای آب انار میتوان آبغوره و یا دانه های انار استفاده نمود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید