چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Filo Bowl

کاسه فیلو

2.6 هزار بازدید
20 دقیقه
مواد لازم

خمیر فیلو- یک بسته
سوسیس – 4 عدد
قارچ – 1 پیمانه
فلفل دلمه ای – 1/2 پیمانه
پنیر پیتزا – 150 گرم
سس کچاپ – 2 تا 3 قاشق غذاخوری
سس خردل – 1 قاشق غذاخوری
آویشن – 1/2 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل – به میزان لازم

طرز تهیه کاسه فیلو

سوسیس ، قارچ و فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد کرده و با کمی روغن آغشته می نماییم و در یک ظرف مسطحی ریخته و به مدت 4 تا 5 دقیقه با قدرت 100 %  (900 وات) داخل مایکروویو قرار میدهیم ( ما بین کار مواد را هم می زنیم) سپس سس کچاپ ، خردل ، آویش ، نمک و فلفل را اضافه کرده و 2 تا 3 دقیقه با قدرت 100% (900 وات) زمان می دهیم. بعد از خنک شدن مواد، پنیرپیتزا را اضافه و مخلوط می نماییم . قالب مافین را چرب کرده و ورقه های برش خرده فیلو (10 *10 سانتیمتر) را داخل قالب مافین قرار میدهیم و از مواد آماده شده داخل آن می ریزیم و روی آن را پنیر پیتزا می پوشانیم . لبه های خمیر فیلو را با قلمو کمی چرب میکنیم تا خشک نشود. دستگاه را با سیستم کانوکشن 180 درجه پیش گرمایش داده و بعد از اینکه صدای بوق دستگاه شنیده شد قالب مافین را داخل دستگاه روی سه پایه کوتاه قرار داده و 8 تا 10 دقیقه زمان می دهیم .

در صورت نیاز بعد از پختن کاسه فیلو میتوان 3 تا 4 دقیقه روی سه پایه بلند گریل کرد.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید