چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Curry Shirmp

کاری میگو

4.1 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم

میگو -500 گرم
پیاز -1 عدد
سیر (رنده شده)- 2 حبه
آب تمرهندی – 1 پیمانه
پودر نارگیل – 200 گرم
ادویه کاری – 1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی – 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمز- به مقدار لازم

طرز تهیه کاری میگو

میگوها را پاک کرده و می شوییم و صبر میکنیم تا خشک شود سپس میگوها را در کمی روغن سرخ میکنیم. پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم در تمام مدت سرخ کردن پیاز را هم می زنیم تا عسلی شود ، سپس سیر ، زردچوبه ، ادویه کاری ، فلفل قرمز و رب گوجه فرنگی را به پیاز اضافه کرده و تفت می دهیم . میگو سرخ شده را به مواد اضافه و کمی با هم تفت میدهیم بعد مقداری آب ، آب تمرهندی و پودر نارگیل را اضافه و اجازه می دهیم تا کاری میگو جا بیفتد.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید