تزیین سالاد با خیار
برای تهیه این گل باید...
طرز تهیه ژله رولی:
در قالب 25 * 35 فلزی یک مقدار آب ریخته و خیس کرده و آب اضافه را خالی می کنیم و سپس در فریزر میگذاریم تا یخ بزند.
2 بسته پودر ژله لیمو را با 3 پیمانه آبجوش مخلوط کرده و هم میزنیم تا حل شود سپس مارشملو را در محلول ژله لیمو ریخته و ظرف را روی بخار آب قرار بدهیم تا سریعتر مارشملو ها در ژله لیمو حل شود. بعد ژله لیمو را در قالب یخ زده ریخته و 3 ساعت در یخچال قرار میدهیم تا ژله ببندد.
پودر ژله آلوئورا در 1/5 پیمانه آبجوش حل کرده و در دمای آشپزخانه می گذاریم تا سرد شود.
بعد از 3 ساعت که ژله لیمو بسته شد. اطراف ژله را بوسیله چاقو از قالب جدا میکنیم و ژله را به صورت نواری به اندازه دلخواه برش می زنیم (میتوان از خط کش استفاده کرد باید سطح خط کش را چرب کرد) و با چاقو ژله را از کف قالب جدا میکنیم و لوله میکنیم. در یک ظرف پلاستیکی روغن اسپری کرده و می چینیم و ژله آلوئورا سرد شده را با قاشق کم کم در لابه لای ژله های لوله شده می ریزیم و در یخچال میگذاریم یک تا دو ساعت بعد دوباره با قاشق ژله آلوئورا را می ریزیم و این کار را ادامه می دهیم تا روی سطح ژله های لوله شده، ژله آلوئورا قرار بگیرد. در زمان سرو ژله را در ظرف مورد نظر برمیگردانیم.
نکته : میتوان از طعم های دیگر ژله برای ترکیب با مارشملو استفاده کرد.