چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

cheese cake with jely

چیز کیک با ژله توت فرنگی

4.3 هزار بازدید
1 ساعت +6 ساعت
مواد لازم

چوب شور – 225 گرم
کره آب شده – 150 گرم
شکلات آب شده – 1 پیمانه
پنیر ماسکارپونه – 200 گرم
خامه فرم گرفته – 1 پیمانه
ژله توت فرنگی – 1 بسته
توت فرنگی – 4 تا 5 عدد

طرز تهیه چیز کیک با ژله توت فرنگی

چوب شورها را کمی خرد کرده و با کره آب شده و شکلات آب شده مخلوط میکنیم و داخل قالب کمربندی (20 – 22 سانتیمتری) ریخته و فشار میدهیم سپس به مدت 1 ساعت در یخچال قرار میدهیم. پنیر ماسکارپونه و خامه فرم گرفته را با هم مخلوط کرده و روی لایه چوب شور ریخته و مجدداً به مدت 1 ساعت در یخچال میگذاریم روی پنیر را برش های از توت فرنگی قرار می دهیم سپس ژله را در 1 لیوان آب جوش حل کرده و نصف لیوان آب سرد به آن اضافه میکنیم صبر میکنیم تا ژله کمی خنک شود سپس به آرامی روی پنیر ریخته و مجدداً در یخچال به مدت 3 تا 4 ساعت قرار داده تا چیز کیک توت فرنگی آماده سرو شود.

بهتر است کمربند قالب را باز کرده و یک کاغذ روغنی روی کف قالب بیندازیم و کمربند را بسته و اضافات کاغذ را به فاصله 1 سانتیمتری قیچی میکنیم تا بعد از آماده شدن راحتر بتوان چیز کیک را به ظرف مورد نظر منتقل نمود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید