کیک شکلاتی داغ
برای تهیه کیک شکلاتی داغ ابتدا ظروف رمکین...
چوب شور – 225 گرم
کره آب شده – 150 گرم
شکلات آب شده – 1 پیمانه
پنیر ماسکارپونه – 200 گرم
خامه فرم گرفته – 1 پیمانه
ژله توت فرنگی – 1 بسته
توت فرنگی – 4 تا 5 عدد
چوب شورها را کمی خرد کرده و با کره آب شده و شکلات آب شده مخلوط میکنیم و داخل قالب کمربندی (20 – 22 سانتیمتری) ریخته و فشار میدهیم سپس به مدت 1 ساعت در یخچال قرار میدهیم. پنیر ماسکارپونه و خامه فرم گرفته را با هم مخلوط کرده و روی لایه چوب شور ریخته و مجدداً به مدت 1 ساعت در یخچال میگذاریم روی پنیر را برش های از توت فرنگی قرار می دهیم سپس ژله را در 1 لیوان آب جوش حل کرده و نصف لیوان آب سرد به آن اضافه میکنیم صبر میکنیم تا ژله کمی خنک شود سپس به آرامی روی پنیر ریخته و مجدداً در یخچال به مدت 3 تا 4 ساعت قرار داده تا چیز کیک توت فرنگی آماده سرو شود.
بهتر است کمربند قالب را باز کرده و یک کاغذ روغنی روی کف قالب بیندازیم و کمربند را بسته و اضافات کاغذ را به فاصله 1 سانتیمتری قیچی میکنیم تا بعد از آماده شدن راحتر بتوان چیز کیک را به ظرف مورد نظر منتقل نمود.
دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.