چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

chiti-polo

چیتی پلو

7.4 هزار بازدید
4 ساعت
مواد لازم

لوبیا چیتی – نصف لیوان
جعفری خرد شده – نصف لیوان
برنج – 2 لیوان
نخود – 1/4 لیوان
گوجه فرنگی متوسط – 6 عدد
سویا- 1/4 لیوان
زیره سیاه – یک قاشق غذاخوری
پیاز متوسط – یک عدد
ادویه کاری – یک قاشق مربا خوری
ادویه معمولی – نصف قاشق مرباخوری
زعفران – 1/4 قاشق چایخوری
نمک ، فلفل و روغن – به میزان لازم
شیر – به میزان لازم

طرز تهیه چیتی پلو

سویا را در شیر خیس کرده (شیر را تا روی سویا ریخته تا جذب سویا شود) پیاز را در روغن سرخ کرده و بعد سویا را به آن اضافه می کنیم و کمی سویا را سرخ می کنیم. گوجه فرنگی ها را رنده کرده و به پیاز و سویا اضافه می کنیم ، ادویه کاری و ادویه معمولی و زعفران را نیز اضافه می کنیم بعد از اینکه آب گوجه فرنگی تمام شد از روی حرارت بر می داریم.

نخود و لوبیا را که از شب قبل خیس کرده می گذاریم بپزد. برنج را بصورت کته درست می کنیم وقتی آب برنج تمام شد ، زیره ، جعفری ، نخود و لوبیا را به برنج اضافه می کنیم . در قابلمه ی دیگر دو قاشق غذاخوری روغن و دو قاشق غذاخوری آب ریخته ورق های سیب زمینی یا نان (برای ته دیگ) گذاشته و یک لایه برنج و یک لایه مخلوط گوجه فرنگی و سویا و همینطور ادامه می دهیم . چیتی پلو را روی حرارت کم دم می گذاریم.

چیتی پلو را میتوان با گوشت چرخ کرده درست کرد.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید