چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

pirashki

پیراشکی گوشت

9.2 هزار بازدید
45 دقیقه
مواد لازم

مواد لازم جهت خمیر پیراشکی:
تخم مرغ – 3 عدد
ماست – 1 لیوان
نمک – 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع – 1 لیوان
بکینگ پودر – 1 قاشق سوپخوری
آرد – به مقدار لازم
مواد داخل پیراشکی
گوشت – 250 گرم
تخم مرغ آب پز – یک عدد
جعفری و مرزه خرد شده _ 5 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی – 2-1 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا – 200 گرم
پیاز سرخ شده 3 قاشق غذا خوری
نمک و ادویه – به مقدار لازم
فلفل دلمه – به مقدار لازم

طرز تهیه پیراشکی گوشت

طرز تهیه خمیر پیراشکی گوشت:

همه مواد خمیر را مخلوط کرده آرد را کم کم اضافه می کنیم به حدی که به دست نچسبد خمیر را یک ساعت داخل کیسه در جای گرم می گذاریم.

طرز تهیه مواد داخل پیراشکی گوشت:

پیاز سرخ شده را با گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه مخلوط کرده به مدت 4 با قدرت (100%) 900 وات در مایکروفر می گذاریم. در این فاصله یکبار هم می زنیم در دقیقه آخر تخم مرغ پخته رنده شده ، جعفری ، مرزه ، نمک و ادویه و پنیر پیتزا را اضافه می کنیم خمیر را با وردنه باز کرده به قطر (15-10) سانت قالب زده کمی از مواد داخل آن  می ریزیم و به صورت قطاب می پیچیم زرده تخم مرغ را با برس روی پیراشکی می مالیم. سپس در مایکروفر که قبلا گرم کرده ایم به مدت 15 دقیقه قرار می دهیم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • فاطمه گفته:
    ممنون ولی تو سولاردم چی آخه سولاردم پیش گرمایش نداره
    • پروین گفته:
      سلام فاطمه خانم کلید کانوکشن دستگاه را به فر برقی تبدیل میکند و زمانی که لازم است تا دستگاه به دمای تعیین شده توسط شما برسد پیش گرمایش گفته میشود.
  • الهه گفته:
    امکان پخت در فر هم هست اگرهست با چه درجه و چه زمانی
    • پروین گفته:
      برای پخت پیراشکی از کانوکشن مایکروویو استفاده میگردد با پیش گرمایش 230 درجه که با هوای خشک داغ غذا را آماده می نماید و مانند فر عمل می کند. بهتر است بعد از پخت، از گریل دستگاه برای طلایی شدن پیراشکی ها استفاده نمود. ولی اگر با فر گاز هم بخواهید درست کنید دمای فر 180 درجه سانتیگراد است.
پاسخی بگذارید