چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

پیراشکی قارچ و پنیر

پیراشکی قارچ و پنیر

7 هزار بازدید
3 ساعت
مواد لازم

مواد لازم برای مایه پیراشکی
قارچ خرد شده – 1 فنجان
پیاز خرد شده – 1 فنجان
پینر کاچیوتا یا پرورده – 1 فنجان
جعفری خرد شده – نصف فنجان
آویش – نصف قاشق چای خوری
کره – 100 گرم
مواد لازم برای خمیر پیراشکی
تخم مرغ – 2 عدد
روغن مایع – 3 قاشق سوپخوری
نمک – نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر – 1 قاشق چایخوری
ماست غلیظ – یک لیوان
آرد الک شده – نیم کیلو

طرز تهیه پیراشکی قارچ و پنیر

طرز تهیه مایه پیراشکی :

پیاز را در کره سرخ میکنیم تا طلایی رنگ شود. آن را از تاوه خارج کرده و قارچ را داخل همان ظرف سرخ میکنیم تا آب آن جمع و کمی سرخ شود. پنیر ، جعفری ، آویشن و پیاز داغ را داخل تاوه ریخته و با یکدیگر  مخلوط میکنیم. یک قاشق سوپخوری از این مایه را داخل هر پیراشکی میگذاریم.

طرز تهیه خمیر پیراشکی :

تخم مرغ ، نمک و روغن را خوب می زنیم.  بکینگ پودر را با ماست مخلوط کرده و آن  را هم خوب هم میزنیم . حالا ماست و مایه تخم مرغ را با هم مخلوط میکنیم. آرد را داخل آن میریزیم و به هم میزنیم تا خمیر شود. در صورتی که شل باشد قدری آرد اضافه میکنیم و در صورتی که سفت باشد کمی ماست به آن اضافه میکنیم. روی خمیر را میپوشانیم و میگذاریم 2 تا 3 ساعت بماند. از خمیر گلوله های بزرگتر از یک گردو درست کرده و آن را به کمک وردنه باز میکنیم و داخل هر یک از مایه آماده شده میگذاریم . سپس پیراشکی قارچ و پنیر را مانند قطاب پیچیده و در روغن سرخ میکنیم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • نسيم گفته:
    عالييييي
پاسخی بگذارید