چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

پیتزا(مایکروویو)

پیتزا (مایکروویو)

7.6 هزار بازدید
15 دقیقه
مواد لازم

سوسیس و  کالباس – 250 گرم
فلفل دلمه ای خرد شده – نصف پیمانه
قارچ خرد شده – یک پیمانه
پنیر پیتزا- 100 گرم
خمیر پیتزا آماده – 1 عدد
نمک و فلفل – به میزان لازم

طرز تهیه پیتزا (مایکروویو)

خمیر را روی سه پایه فلزی قرار داده و مایکروویو را با کلید مایکرو قدرت ۵۴۰ ( ۶۰%) و به مدت یک یا دو دقیقه روشن می کنیم تا آب خمیر گرفته شود. سپس روی آن را آعشته به سس گوجه فرنگی می نماییم و مقدار کمی از پنیر پیتزای رنده شده را روی آن می ریزیم . سوسیس ، کالباس ، فلفل دلمه ای و قارچ را نازک خرد کرده و روی خمیر قرار میدهیم لا به لای مواد هم کمی پنیر پیتزا می پاشیم . پیتزا را روی سه پایه فلزی گذاشته و دستگاه را به مدت ۶ تا ۸ دقیقه با کلید ترکیبی (مایکرو قدرت ۵۴۰ و گریل) روشن می کنیم، بعد از گذشت ۳ دقیقه مابقی پنیر را روی پیتزا می ریزیم .

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید