چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

پیتزا ماهی

پیتزای ماهی

1.7 هزار بازدید
30 دقیقه
مواد لازم

خمیر پیتزا – نیم کیلو
ماهی پخته شده یا کنسرو ماهی – 250 گرم
پیاز سرخ شده – 3 قاشق
پنیر پیتزا – 200 گرم
گوجه فرنگی – 3 تا 4 عدد
نمک و فلفل – به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزای ماهی

برای مصرف بیشتر ماهی یک نوع پیتزا ماهی آموزش میدهم که با پختن و میل نمودن لذت کامل را ببرید.

طرز تهیه پيتزاي ماهي:

خمیر پیتزا را در ظرف مناسب پهن میکنیم و روی آن را کمی سس مخصوص پیتزا و 3 تا 4 عدد گوجه فرنگی پوست گرفته خرد شده میریزیم. سپس کمی نمک و فلفل و پیاز سرخ شده را به آن اضافه میکنیم. ماهی خرد شده را روی گوجه فرنگی بصورت یکنواخت پخش میکنیم و سپس پنیر رنده شده پیتزا را روی آن میپاشیم و پيتزا ماهي را با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 12 دقیقه در فر قرار داده تا پيتزا ماهي پخته شود . نوش جان.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید