لاحماجون Lahmajun
لاحماجون یک پیتزای ارمنی و ترکیه ای است...
سیب زمینی – 750 گرم
کالباس – 100 گرم
پنیر پیتزا – 200 گرم
گوجه فرنگی – 350 گرم
آویشن – به مقدار لازم
کره – 50 گرم
نمک و فلفل – به مقدار لازم
طرز تهیه پيتزاي سيب زميني :
سیب زمینی ها را پوست و حلقه حلقه می کنیم . پنیر را هم به صورت ورقه می بریم . کف یک بشقاب فلزی را چرب کرده و ورقه های سیب زمینی را کف آن می چینیم و به آن ادویه اضافه میکنیم . ظرف فلزی را مدت 15 دقیقه در فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد قرار داده تا سیب زمینی ها به رنگ قهوه ای روشن در آیند . سپس آن را بیرون آورده و روی سیب زمینی کالباس و گوجه فرنگی ورقه شده را می چینیم و به آن نمک ، فلفل و آویشن می افزاییم . در انتها پنیر ورقه شده را روی سیب زمینی ها گذاشته و آن را مجدداً به مدت 10 دقیقه در فر قرار میدهیم تا پنیر ذوب و طلایی رنگ شود.
پيتزاي سيب زميني آماده شد. نوش جان !