خورش مهاراجه
مرغ را با پیاز سرخ شده ، 2 لیوان آب...
طرز تهیه پوره اسفناج:
برگهای اسفناج را با یک لیوان آب و کمی نمک بدون اینکه در قابلمه را بگذاریم روی حرارت گذاشته تا چند جوش بزند. اسفناج ها را در صافی ریخته و فشار می دهیم تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس اسفناج ها را چرخ کرده و دوباره در ظرف می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم . شیر را کم کم به اسنفاج اضافه کرده و هم می زنیم تا شیر کاملاً جذب اسفناج شود. کره را اضافه کرده و پوره اسفناج را از روی حرارت بر می داریم.
پوره اسفناج بعنوان یک وعده غذایی مناسب برای کاهش وزن می باشد.
دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.